Protocol aangepaste trainingen coronavirus sporters vanaf 19 jaar

Protocol trainingen vanaf 19 jaar.

We vragen aandacht voor onderstaande maatregelen:

• Kom niet naar het korfbalveld als je klachten hebt van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts.
  • Kom niet naar het korfbalveld als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, ben je weer welkom om te komen trainen.
  • Zorg dat je niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training op het sportpark bent. Er zal een klein groepje zorgen dat het materiaal klaar staat.*
  • De accommodatie is gesloten en gaat slechts open bij noodgevallen. Dat betekent dat er geen toegang tot drinkwater is en toiletbezoek niet is toegestaan, tenzij echt noodzakelijk. Wanneer je graag drinkt onder de training mag je een eigen bidon/ flesje meenemen , zorg ervoor dat deze thuis al gevuld is en dat duidelijk te zien is dat dit jouw flesje is door bijvoorbeeld je naam erop te schrijven of een lintje eraan vast te maken.
  • Kom omgekleed naar de training, zodat je meteen klaar bent om te beginnen met trainen. Wanneer je met de auto komt, wissel dan ook in de auto al je schoenen.
  • Ouders of bezoekers mogen tijdens de trainingen niet op het sportpark aanwezig zijn.
  • Er is een looproute rondom de kantine. Naar het veld toelopen kan langs de fietsenstalling, via de andere kant langs het materiaalhok kun je terug naar de parkeerplaats. Deze route geldt ook als je met de fiets bent.
  • Het is verplicht jezelf per training aan te melden voor de training door je op te geven via deze link. Doe dit wekelijks uiterlijk dinsdagavond. Afmelden wanneer je jezelf al aangemeld hebt kan door een persoonlijk bericht naar Carlo.
  • Blijf ten alle tijden op 1,5 meter afstand van anderen, voor, tijdens en na de training. We doen hiervoor een groot beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid
  • Bij aankomst op het sportpark is het verplicht je handen te desinfecteren, wij hebben daarvoor materiaal beschikbaar. Dit geldt ook voor na afloop van de trainingen.
  • Het is verplicht na afloop van de training direct het sportpark te verlaten
  • Volg instructies van de aanwezige corona coördinator op

Overige maatregelen:
  • Tijdens iedere training is er iemand op afstand aanwezig om ervoor te zorgen dat de maatregelen goed nageleefd worden en spelers en trainers hierbij te helpen.
  • Materiaal zal voor aanvang van iedere training en na afloop van iedere training ontsmet worden
  • Tijdstippen van de trainingen worden volgens de overheid gestelde maatregelen doorgegeven aan de gemeente. We kunnen als vereniging gecontroleerd worden door de gemeente.

We gaan ervan uit dat iedereen die weer komt trainen zeer zorgvuldig met bovenstaande regels omgaat, zodat we samen weer veilig kunnen sporten.
Naast bovenstaande nemen we andere door de overheid en het KNKV gestelde maatregelen, welke minder invloed hebben op de trainingen.