Jaaragenda activiteiten

Wat Wanneer Verwachting leden

Ameezing

3 november 2018

Zorg dat je aanwezig bent en zing vooral mee!

Kerstukjes

Het maken van de stukken:

week van 3 december 2018

Verkopen van de stukken:

week van 10 december 2018

Binnen de teams wordt afgesproken wie de stukjes wil maken en wie ze wil verkopen. Er wordt verwacht dat alle spelende leden hierin een bijdrage leveren en minimaal één dag aanwezig zijn tijdens deze twee weken.

Nieuwjaarsborrel

12 januari 2019

Houd deze datum vrij om samen met alle leden het nieuwe jaar te vieren! Georganiseerd door de activiteitencommissie.

Pubquiz

23 februari 2019

Een gezellig avond voor alle leden, georganiseerd door de activiteitencommissie. Zorg dat je er bij bent!

Vlooienmarkt

6 en 7 april 2019

Steensel kent jaarlijks twee weken voor Pasen de vlooienmarkt georganiseerd door de korfbalvereniging. Op zaterdag worden de spullen in Steensel opgehaald, op zondag worden deze verkocht. De opbrengt gaat naar FSC.

Kermis Steensel

10, 11, 12, 13 augustus 2019

Jaarlijks wordt onze enveloppenkraam ingevuld door leden van de korfbalvereniging. Leden staan één dag, ongeveer twee uur in het kraampje. Het geld wat wordt opgehaald, gaat naar de vereniging.

Marathon

12 oktober 2019

Ook volgend jaar zijn wij weer aanwezig tijdens de marathon. Wij vragen ongeveer 20 leden die het leuk vinden om te helpen. De opbrengst gaat naar FSC!

Ameezing

Wordt vervolgt