Kangoeroeklup

Wij zoeken kinderen van 3 t/m 7 jaar voor de Kangoeroe Klup! 

FSC heeft voor het 4e seizoen een Kangoeroe Klup! Dit is spelenderwijs sporten en bewegen voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. We doen dan van allerlei verschillende spelletjes en er is slechts een kleine knipoog naar korfbal. Op dit moment zijn we bezig een nieuwe groep kinderen te zoeken die iedere zaterdagochtend met heel veel plezier naar de Kangoeroe Klup training komen! Wil je ook lekker actief samen spelen?

DOE MEE MET DE KANGOEROE KLUP!

Kom vrijblijvend een keertje kijken en meespelen tijdens onze trainingen in Knegsel.
We trainen op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 10.15 uur.

Achtergrond en aanvullende informatie Kangoeroe Klup

Op 18 april 2015 zijn wij een KangoeroeKlup gestart. De KangoeroeKlup is dé manier om al op jonge leeftijd (3-6 jaar) op een verantwoorde, gezellige en speelse wijze kennis te maken met de korfbalsport, bewegen en FSC. Samen met leeftijdsgenootjes doe je iedere week onder vakkundige begeleiding allerlei leuke en sportieve spelletjes. De KangoeroeKlup kan gezien worden als de buidel van de moeder Kangoeroe: een veilige omgeving van waaruit de wereld verkend kan worden. Tijdens de trainingen zal er aangepast materiaal gebruikt worden, dat geschikt, veilig en uitdagend is voor jonge kinderen.

Kom gezellig een keertje kijken en maak gebruik van onze 3 gratis proeftrainingen!

Als KangoeroeKluplid meedoen met speciale door de vereniging georganiseerde activiteiten en thematrainingen. Misschien mag je als ‘Kangoeroe van de week’ mee het veld oplopen bij een wedstrijd van FSC1! Als klapper op de vuurpijl krijg je bij aanmelding een gratis shirt!

Dus: DOE MEE MET DE KANGOEROEKLUP!

Meer informatie is op te vragen via info@fsckorfbal.nl en kijk ook eens op http://www.kangoeroeklup.nl/.