Lid worden

Wil je lid worden van FSC? Meld je dan direct aan met het onderstaande formulier! Twijfel je nog of wil je eerst nog even kijken? Doe dan geheel vrijblijvend en kosteloos enkele keren mee met een training!

Voor meer informatie en/of trainingstijden kun je een e-mail sturen naar info@fsckorfbal.nl

Je kunt je direct online aanmelden via dit formulier.

Categorie Contributie per jaar
Senioren € 110,00
Midweek € 80,00
A-Jeugd € 90,00
B-Jeugd € 85,00
C-Jeugd € 85,00
D-Jeugd € 80,00
E-Jeugd € 80,00
F-Jeugd € 65,00
Kangoeroe Klup € 35,00
Algemene leden, rustende leden € 25,00

Om de contributie te betalen kan men een machtiging verlenen aan de penningmeester van de korfbalvereniging of men betaald per bankoverschrijving.

Het IBAN nummer van de vereniging is:
NL46RABO 0126.101.264 t.n.v. FSC

Duur van lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt steeds aangegaan voor de duur van een korfbalseizoen, lopend van 1 september tot 31 augustus en wordt steeds stilzwijgend verlengd met 1 jaar.

Omdat je een teamsport doet, wordt je altijd lid voor een heel seizoen. Afmelden voor het volgende korfbalseizoen moet voor 1 maart persoonlijk of telefonisch bij het wedstrijdsecretariaat (Anouk Beerens), omdat we daarna al de teams voor het volgende seizoen op moeten geven.