Protocol aangepaste trainingen coronavirus sporters vanaf 19 jaar

Protocol trainingen vanaf 19 jaar.

We vragen aandacht voor onderstaande maatregelen:

• Kom niet naar het korfbalveld als je klachten hebt van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts.
  • Kom niet naar het korfbalveld als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, ben je weer welkom om te komen trainen.
  • Zorg dat je niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training op het sportpark bent. Er zal een klein groepje zorgen dat het materiaal klaar staat.*
  • Wanneer je graag drinkt onder de training mag je een eigen bidon/ flesje meenemen , zorg ervoor dat deze thuis al gevuld is en dat duidelijk te zien is dat dit jouw flesje is door bijvoorbeeld je naam erop te schrijven of een lintje eraan vast te maken.
  • Er is een looproute rondom de kantine. Naar het veld toelopen kan langs de fietsenstalling, via de andere kant langs het materiaalhok kun je terug naar de parkeerplaats. Deze route geldt ook als je met de fiets bent.
  • Het is verplicht jezelf per training aan te melden voor de training door je op te geven via deze link. Doe dit wekelijks uiterlijk dinsdagavond. Afmelden wanneer je jezelf al aangemeld hebt kan door een persoonlijk bericht naar Carlo.
  • Blijf op 1,5 meter afstand van anderen, voor, tijdens en na de training. Uitzondering is wanneer dit gezien bepaalde oefeningen of spelsituaties niet mogelijk is. We doen hiervoor een groot beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid
  • Bij aankomst op het sportpark is het verplicht je handen te desinfecteren, wij hebben daarvoor materiaal beschikbaar. Dit geldt ook voor na afloop van de trainingen.
  • Kantine en kleedkamers zijn weer in gebruik, maar capaciteit is beperkt omdat hier 1.5 meter afstand gehouden moet worden.
  • Volg instructies van de aanwezige corona coördinator op

Overige maatregelen:
  • Tijdens iedere training is er iemand op afstand aanwezig om ervoor te zorgen dat de maatregelen goed nageleefd worden en spelers en trainers hierbij te helpen.
  • Materiaal zal na afloop van iedere training ontsmet worden
  • Tijdstippen van de trainingen worden volgens de overheid gestelde maatregelen doorgegeven aan de gemeente. We kunnen als vereniging gecontroleerd worden door de gemeente.

We gaan ervan uit dat iedereen die weer komt trainen zeer zorgvuldig met bovenstaande regels omgaat, zodat we samen weer veilig kunnen sporten.
Naast bovenstaande nemen we andere door de overheid en het KNKV gestelde maatregelen, welke minder invloed hebben op de trainingen.