Protocol aangepaste trainingen coronavirus sporters tot en met 12 jaar

We vragen uw aandacht voor onderstaande maatregelen/adviezen welke direct met u of uw kind te maken hebben:

• Breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts.
  • Breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten.
  • Indien uw kind wil drinken tijdens de training raden wij aan duidelijk herkenbare bidon/flesje mee te nemen.
  • Tijdens trainingen en wedstrijden is publiek welkom, zij moeten wel 1.5 meter afstand van elkaar houden.
  • Er komt een looproute bij het Kurfke, naar het veld toelopen kan langs de fietsenstalling, via de andere kant langs het materiaalhok kunt u terug naar de parkeerplaats.
  • Wij vragen u via de groepsapps uw kind aan of af te melden voor iedere training zodat wij weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten.
  • Ouders van niet leden wordt gevraagd hun kinderen per trainingen aan te melden door een mail te sturen naar info@fsckorfbal.nl en hun telefoonnummer door te geven zodat we ze kunnen bereiken als er tijdens de training iets met hun kind is. Daarnaast kunnen we ze op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in de aanpak
  • Wij vragen u om uw kinderen uit te leggen fysiek contact met trainers te voorkomen

Overige maatregelen:

• Tijdens iedere training is er iemand op afstand aanwezig om ervoor te zorgen dat de maatregelen goed nageleefd worden en ouders en trainers hierbij te helpen.
  • Materiaal zal voor aanvang van iedere training ontsmet worden
  • Er zijn desinfectiemiddelen beschikbaar om de handen te ontsmetten
  • Tijdstippen van de trainingen worden volgens de overheid gestelde maatregelen doorgegeven aan de gemeente

Naast bovenstaande nemen we andere door de overheid en het KNKV gestelde maatregelen, welke minder invloed hebben op de trainingen.