Kangoeroe Klup en E-team gaan weer trainen, ook niet leden van harte welkom!

Kangoeroe Klup en E-team gaan weer trainen, ook niet leden van harte welkom!

Zoals u ongetwijfeld gehoord heeft is het weer mogelijk om onder bepaalde maatregelen het sporten in groepsverband voor kinderen weer op te starten. Bestuur en trainers hebben samen een plan gemaakt om de trainingen bij FSC voor de E-jeugd en Kangoeroe Klup weer te hervatten volgens de geldende richtlijnen. Deze kinderen vallen allen onder de doelgroep kinderen van 0-12 jaar oud Wij zijn erg blij dat we in ieder geval weer met de jongste leden kunnen gaan trainen en kijken ernaar uit.

De trainingen zullen op de dagen en tijdstippen zijn zoals u gewend bent. Dit is voor de Kangoeroe Klup (3 t/m 7 jaar ) wekelijks op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.15 uur, vanaf zaterdag 2 mei. Tijdens de trainingen van de Kangoeroe Klup leert uw kind spelenderwijs bewegen met vriendjes en vriendinnetjes voor de jongste jeugd. Voor de E-jeugd (7 t/m 10 jaar)  is dit wekelijks op maandagavond 18.15 – 19.15 uur vanaf 4 mei.

Ook niet leden zijn van harte welkom bij onze trainingen. Het is strikt noodzakelijk onderstaande maatregelen te volgen en uw kind aan te melden voor de trainingen door een e-mail te sturen naar info@fsckorfbal.nl. Vermeld ook uw telefoonnummer zodat we u indien nodig tijdens de training kunnen bereiken.

We vragen uw aandacht voor onderstaande maatregelen/adviezen welke direct met u of uw kind te maken hebben:

 • Breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts.
 • Breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten.
 • De accommodatie is gesloten en gaat slechts open bij noodgevallen. Dat betekent dat er tijdens de training geen drinkpauze is en toiletbezoek (tenzij echt noodzakelijk) niet mogelijk is. Indien gewenst kan uw kind een flesje waarop zijn of haar naam staat meenemen. Ouders wordt gevraagd hun kind voordat ze naar de training gaan het toilet thuis te laten bezoeken.
 • Ouders mogen tijdens de trainingen niet op het sportpark aanwezig zijn.
 • Er komt een looproute bij het Kurfke, naar het veld toelopen kan langs de fietsenstalling, via de andere kant langs het materiaalhok kunt u terug naar de parkeerplaats. 
 • Wij vragen u bij het ophalen niet eerder te komen dan eindtijd van de training en bij het ophalen en brengen afstand in acht te nemen van vrijwilligers en andere ouders. Op het moment dat een ouder aan het einde van de training op het sportpark is om het kind op te halen kan hij/zij het kind direct meenemen en samen met het kind doorlopen naar de auto. Het kind gaat dan weg uit de training.
 • Wij vragen u via de groepsapps uw kind aan of af te melden voor iedere training zodat wij weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten.
 • Ouders van niet leden wordt gevraagd hun kinderen per trainingen aan te melden door een mail te sturen naar info@fsckorfbal.nl en hun telefoonnummer door te geven zodat we ze kunnen bereiken als er tijdens de training iets met hun kind is. Daarnaast kunnen we ze op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in de aanpak
 • Wij vragen u om uw kinderen uit te leggen fysiek contact met trainers te voorkomen

Overige maatregelen:

 • Tijdens iedere training is er iemand op afstand aanwezig om ervoor te zorgen dat de maatregelen goed nageleefd worden en ouders en trainers hierbij te helpen.
 • Materiaal zal voor aanvang van iedere training ontsmet worden
 • Er zijn desinfectiemiddelen beschikbaar om de handen te ontsmetten
 • Tijdstippen van de trainingen worden volgens de overheid gestelde maatregelen doorgegeven aan de gemeente

Naast bovenstaande nemen we andere door de overheid en het KNKV gestelde maatregelen, welke minder invloed hebben op de trainingen.