Kangoeroe Klup

Ben jij 3 t/m 7 jaar? Doe mee met de Kangoeroe Klup!

FSC heeft voor het 4e seizoen een Kangoeroe Klup! Dit is spelenderwijs sporten en bewegen voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar.  We hebben op dit moment een hele gezellige Kangoeroe Klup met 7 kinderen zowel jongens als meisjes! We doen dan van allerlei verschillende spelletjes en korfbal komt later wel. Of misschien wel niet, ook geen probleem!

Dus……DOE MEE MET DE KANGOEROE KLUP!

We trainen op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 10.15 uur op het korfbalveld in Knegsel. Wil je een keertje komen kijken of meedoen? Geen enkel probleem! Momenteel gelden bij de trainingen onderstaande coronamaatregelen.

We vragen uw aandacht voor onderstaande maatregelen/adviezen welke direct met u of uw kind te maken hebben:

• Breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts.
  • Breng je kind(eren) niet naar de sportlocatie als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten.
  • Er komt een looproute bij het Kurfke, naar het veld toelopen kan langs de fietsenstalling, via de andere kant langs het materiaalhok kunt u terug naar de parkeerplaats.
  • Wij vragen u om uw kinderen uit te leggen fysiek contact met trainers te voorkomen

Overige maatregelen:

• Tijdens iedere training is er iemand op afstand aanwezig om ervoor te zorgen dat de maatregelen goed nageleefd worden en ouders en trainers hierbij te helpen.
  • Materiaal zal voor aanvang van iedere training ontsmet worden
  • Er zijn desinfectiemiddelen beschikbaar om de handen te ontsmetten
  • Tijdstippen van de trainingen worden volgens de overheid gestelde maatregelen doorgegeven aan de gemeente

Naast bovenstaande nemen we andere door de overheid en het KNKV gestelde maatregelen, welke minder invloed hebben op de trainingen

Achtergrond en aanvullende informatie Kangoeroe Klup

Op 18 april 2015 zijn wij een KangoeroeKlup gestart. De KangoeroeKlup is dé manier om al op jonge leeftijd (3-6 jaar) op een verantwoorde, gezellige en speelse wijze kennis te maken met de korfbalsport, bewegen en FSC. Samen met leeftijdsgenootjes doe je iedere week onder vakkundige begeleiding allerlei leuke en sportieve spelletjes. De KangoeroeKlup kan gezien worden als de buidel van de moeder Kangoeroe: een veilige omgeving van waaruit de wereld verkend kan worden. Tijdens de trainingen zal er aangepast materiaal gebruikt worden, dat geschikt, veilig en uitdagend is voor jonge kinderen. Kom gezellig een keertje kijken en maak gebruik van onze 3 gratis proeftrainingen! Als Kangoeroe Kluplid mag je meedoen met speciale door de vereniging georganiseerde activiteiten en thematrainingen. Misschien mag je als ‘Kangoeroe van de week’ mee het veld oplopen bij een wedstrijd van FSC1! Als klapper op de vuurpijl krijg je bij aanmelding een gratis shirt! Dus: DOE MEE MET DE KANGOEROEKLUP! Meer informatie is op te vragen via info@fsckorfbal.nl en kijk ook eens op http://www.kangoeroeklup.nl/.