Vakantie-verrassing! Korfbalclinic door Nederlands korfbalteam voor kinderen van 4 tm 12 jaar bij FSC!

UPDATE: De clinic op 22 juli bij FSC zal gegeven worden door Jan-Sjouke van den Bos en Dolf Nijbroek. Jan-Sjouke van de Bos is onder meer 3x wereldkampioen geworden als bondscoach van het Nederlands korfbalteam! Dolf Nijbroek is onder andere gespecialiseerd in schoolkorfbal. Hoe gaaf is het dat zij jullie training komen geven bij FSC! Schrijf je snel in via deze link!

Wij hebben een hele stoere verrassing voor jullie! Op 22 juli komen 2 spelers of bondscoaches van het Nederlands korfbalteam korfbalclinics geven bij FSC! FSC is de korfbalvereniging van Knegsel en Steensel. Nederland is het beste korfbalteam van de wereld en zelfs wereldkampioen! Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom om mee te komen trainen met deze toppers, en het maakt helemaal niet uit of je wel of geen lid van FSC bent! De clinics zullen van 13:30-14:15 en van 14:30-15:15 uur zijn . Volg deze website, Facebook en Instagram voor de laatste updates. Locatie is het korfbalveld in Knegsel. Om ons goed voor te kunnen bereiden is het belangrijk dat we weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Wacht niet en schrijf je zo snel mogelijk in via dit inschrijfformulier! Doe dit het liefste zo snel mogelijk, maar uiterlijk 18 juli. Als jij je inschrijft, houden wij je op de hoogte houden van de tijden en andere informatie. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@fsckorfbal.nl .

Deze clinic is onderdeel van de #korfbalzomer This is Korfball Tour – summer edition van het Nederlands Korfbalverbond. Ouders zijn ook welkom om te komen kijken, vanzelfsprekend zullen de corona maatregelen in acht worden genomen.