Vanaf 4 september Old Stars Walking Korfball bij FSC

Momenteel staan we aan de vooravond van een vernieuwend Old Stars Walking Korfball in Knegsel! We beginnen 4 september met een tien weken durende gratis instapcursus in samenwerking met het ouderenfonds. Het is natuurlijk de bedoeling dat we na deze 10 weken een hele mooie groep bij elkaar hebben waarmee we ook na deze 10 weken door kunnen gaan!

We hebben al een mooi groepje geïnteresseerden maar zijn altijd nog op zoek naar leden die de eerste (en alleen daarom al veruit de gezelligste) Walking Korfball groep van de gemeente Eersel willen vormen. Ook ouderen of oudere jongeren die niet uit Knegsel of Steensel komen zijn méér dan welkom! Als u interesse heeft, neem dan snel contact met ons op! U zit nergens aan vast! Het aanbod is vooral gericht op 55+, maar ook als u jonger bent, bent u van harte welkom.

Tijdens de eerste 10 weken zullen de trainingen verzorgd worden door Loek Weimar, een ervaren en erg enthousiaste Old Stars instructeur. We trainen wekelijks op vrijdagochtend. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en rond 10.00 uur betreden we de grasmat van de Breemakker voor de training en het afsluitende partijtje Old Stars Walking Korfball. Natuurlijk is naderhand ook nog de mogelijkheid om in de kantine nog even gezellig na te buurten.

Hopelijk tot de opening op 4 september! Geef je wel even op via oldstars@fsckorfbal.nl!